12 Ocak 2010 Salı

Eski kanaviçeleri değerlendirme


bu çantayı artan kumaslarla yaptık

eski kanaviçeleri içindeki renklerden kumaş kullanarak geometrik şekillerden oluşan desenler vererek yatak örtüsü yaptık.


Eski kanaviçe işli yastık örtüsünün kanaviçe blümlerini kesip içindeki renkten kumaşla geometrik şekil vererek masa örtüsü yaparak günümüze uyarladım. Astarladım, ve eski kalmış dantelle kenarlarını temizledim.



Eski bir kanaviçe masa örtüsünün işli kısımları kestik, içindeki renklerden kumaşlarla renk kombinesi yaptım, geometrik şekiller verip masa örtüsü yaparak günümüze uyarladım. kenarlarına yine kumaştan muskalar yapıp temizledim ve astarladım.


Eski bir kanaviçe işli yastık örtüsünü yine içindeki renklre uygun kumaştan kombin yaparak masa örtüsü yaptık kenarına üçgen muskalar yapıp arkasını astarladık

8 yorum:

  1. Blog dünyasına hoşgeldiniz Ulviye Hanım.İşlerinizi zevkle takip edeceğim.İzlemeye aldım hemen.
    Bu işlerinizi kursta mı yoksa evde kendiniz mi yaptınız? Kanaviçeleri değerlendirmek için çok hoş bir yol olmuş gerçekten.Ellerinize sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ulviye hanım ne hoş geldiniz aramıza :) Blog açmakla gecikilmiş sanırım ? El emekleri son derecede güzel görünüyor.
    Elleriniz dert görmesin.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Aramıza hoş geldiniz güzellikleri paylaşmada buluşmak üzere sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  4. Nedük hanım sitemi yeni açtığım için henüz daha çok işlerimiz var en kısa zamanda onlarıda ekleyeceğim izlediğiniz için teşekkürler,görüşmek üzere hoşcakalın.

    YanıtlaSil
  5. Gülen hanım teşekkürler daha işlerimizin tamamını yetiştiremedim inşallah en kısa zamanda diğerlerinide yayınlayacağım,görüşmek üzere hoşcakalın

    YanıtlaSil
  6. Belgin hanım teşekkürler, inşallah ileriki günlerde daha sık görüşürüz hoşcakalın.

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldiniz blog dünyasına Ulviye Hanım ve de Neduğa güzel sitenizi bizlere haber verdiği için teşekkürler.El işleriniz çok güzeller emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. Esen hanım çok teşekkürler, ara ara değişik çalışmalarımı sizlere tanıtacağım.Hoşcakalın.

    YanıtlaSil